fredag 2 december 2022

Grupp H It is ON - första halvlek! Sydkorea - Portugal, 1 - 1 Uruguay har spottat upp sig och leder över Ghana med 2 - 0! Ajaj Ghana som är illa ute.

Ronaldos rygg assisterar Sydkoreas Kim Young Gwon, som kvitterar efter hörna.

Kim Young-gwon scores their first goal. Photograph: Matthew Childs/Reuters

- En hel halvlek återstår så mycket kan hända! Portugal är redan vidare. Dramatik väntar, i övrigt!

Horta firar Portugals mål i första halvlek.Photograph: Claudio Villa/Getty Images

Heja Sydkorea!

Heja Ghana - också! Vift vift med svarta stjärnanflagga!Men ska det bli så på riktigt igem, med straffen? Jo, för Ghana missar en straff igen! Psykning försigicks: Darwin Nunez svinar sig och fultrampar på straffpunkten och får gult kort. Sicken skitstövel. I övrigt spelar han vasst och fint. Trist.

Luis Suarez har  vaknat! Assisterar Giorgian De Arrascaeta till (typ) båda målen! WHAAAAAT? Vilken duo!

Suarez knåpar ihop ett  mål tillGiorgian De Arrascaeta.  Photograph: Albert Gea/Reuters

JIPPIE! Photograph: Buda Mendes/Getty Images

Det andra målet, though. Riktigt vackert fotbollsmål. Han kan än , farbror Suarez.

Ska inte ljuga. Roligt att se honom så här. Det tog sin makliga tid, det gjorde det.
Photograph: Nick Potts/PA