tisdag 6 december 2022

Sista åttondelsfinalerna is on: Rapporterar från mitt lilla Covidnäste : Marocko - Spanien 0 - 0 27 minuter in i första halvlek.

Detta VM har bara detta Marocko kvar bland alla hoppfulla sensationslag.

Japan och Sydkorea föll igår mot varsin mer väntad stornation. Japan gick grymt bra hela vägen mot en rätt usel straffläggningsprestation. Sydkorea blev förnedrade i första halvlek mot Brasilien men satte ett mål med den äran i 4 - 1 frlusten. Men det är över.

Idag möter då Marocko  ett Spanien som både briljerat och varit en smula tveksamma. But the kids are allright..?

Jag är mycket öppen inför den här matchen. Marocka hade just en jättechans.

Sofyan Amrabat blir lite puttad av Gavi. Gavi som var SO hot right now , nyss. Hur blir det idag?  Photograph: Catherine Ivill/Getty Images

PIIIIIIIIP! Första halvlek är över med samma 0 - 0 resultat. Spanien har mer innehav - men Marocko har haft fler och farligare chanser.